Rețete

Negresa de post cu visine! O retea delicioasa!

Negresa este desertul copilariei, o prajitura indragita de toata lumea! Iar acum putem incerca si varianta de post cu fructe.

Iata de ce ingrediente ai nevoie sa o prepari:

1 cana si jumatate de zahar (cana de 200ml)

2 cani apa minerala,

1 cana ulei vegetal

1 cana nuca de cocos

50 g cacao

6 linguri cu varf de visine

4 cani de faina ( sau 3 cani si jumatate, vedeti consistenta )

1 plic de praf de copt

un praf sare si ceva esente daca doriti.

Pentru glazura:

150 g de ciocolata dark (verificati sa fie de post)

4-5 linguri de apa.

Mod de preparare:

Un desert care se face foarte usor. Se amesteca ingredientele pentru blat, ultimul adaugat este faina. Cuptorul se incalzeste la 180 de grade si se pregateste o tava pe care se pune hartie de copt. Se pune toata compozitia in tava, se adauga visinele, apoi se baga in cuptor pentru 35 – 40 de minute. Se verifica daca este facuta cu scobitoarea. Se scoate din cuptor si se lasa laracit, timp in care va apucati sa pregatiti glazura. Se topeste ciocolata pe foc, intr-o oala mica, apoi se fac cateva forme pe compozitie. Se lasa cateva minute sa se intareasca, apoi se taie si se serveste dupa preferinte. Se poate adauga si o cupa de inghetata langa pentru un efect mai racoritor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top