Actualitate

„Cainele este cel mai bun prieten al omului!” Zicala s-a adeverit si in cazul unui turist accidentat in Muntii Semenic. Uite cum l-a ajutat un maidanez

Pare a fi scenariul unui film, dar este o lectie primita din partea unui caine maidanez, care nu a avut niciodata parte de iubirea unui stapan! Turistul a cazut de pe bicicleta pe Platoul Semenic si nu se mai putea ridica din cauza durerilor. 

Desi anuntase incidentul la numarul Unic de Urgenta 112, turistul nu se mai putea ridica de jos. La scurt timp s-a apropiat de el un caine si s-a asezat sa il incalzeasca. Cainele maidanez parca simtise ca omul avea nevoie de ajutorul sau si nu s-a dezlipit de langa el pana cand nu au ajuns jandarmii montani. Ajunsi la fata locului, medicii l-au gasit pe turist in hipotermie si cu grave probleme la clavicula, asa ca au decis sa il transporte la cel mai apropiat spital.

Jandarmii din Caras-Severin au declarat: „Prietenul omului da o lectie de „omenie”. Am fost solicitati, pe 16 iulie, sa intervenim de urgenta, deoarece un barbat a cazut cu bicicleta in zona Muntelui Semenic si nu putea sa se miste. S-a asezat langa victima si a protejat-o, incalzindu-l cu corpul sau. Cainele nu a vrut sa-si paraseasca noul prieten nici macar atunci cand barbatul a fost urcat in Ambulanta. A sarit langa el si a fost dat jos cu greu, dupa care a alergat in urma Salvarii.

A privit cum masina se indeparteaza, iar el a ramas din nou singur in creierii noptii.”

Salvatorii au fost extrem de emotionati de imaginea cu cei doi, asa ca au imortalizat momentul si au postat intamplarea pe retelele de socializare. Povestea l-a impresionat pe Ionut Popovici, vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, care a decis sa il adopte si sa ii ofere o familie.

\

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Bloodhoundul- rasa de câini care au un miros foarte bine dezvoltat

  2. Pingback: Câinii care au un miros foarte bine dezvoltat! - MGNEWS

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top