Religie

Intrarea în Biserică a Maicii Domnului. Ce să faci astăzi ca să îți meargă bine tot restul anului

Creștinii ortodocși de pretutindeni prăznuiesc în data de 21 noiembrie Intrarea în Biserică a Maicii Domnului. Sărbătoarea este marcată cu cruce roșie în calendarul ortodox și este cunoscută popular sub denumirea de Vovidenie.

Intrarea în Biserică a Maicii Domnului. Ce să faci astăzi ca să îți meargă bine tot restul anului
Aceasta este ziua în care Maica Domnului a fost dusă a templu, pentru a-și dedică viața lui Dumnezeu. Este o zi specială pe care creștinii ortodocși o cinstesc cu evlavie și cu multă rugăciune către Maica Domnului.
Oamenii de la țară și azi se folosesc de Vovidenie ca reper pentru perioada de iarnă căci, așa cum va fi vremea în această zi așa va fi tot restul sezonului rece. Intrarea în biserică a Maicii Domnului este văzută că o sărbătoare a luminii, astfel că la țara, în căminele credincioșilor, lumina de la candelă sau din soba arde toată noaptea.

Astăzi este foarte important să rostești rugăciuni către Fecioara Maria, pentru a cinsti această zi atât de importantă, dar și pentru a cere iertare și ajutor în necazuri. Rugăciunea de mai jos este una dintre cele mai puternice scrise vreodată și dezleagă toate necazurile. Rostește-o ori de câte ori ai nevoie, dar mai ales în ziua de azi.
O, Mamă prea iubită şi Preasfântă Fecioară Maria, Tu care desfaci „nodurile” ce îi sufocă pe copiii Tăi, întinde-ţi mâinile milostive spre mine. Îţi încredinţez astăzi acest „nod” (numim necazul) şi toate consecinţele negative.

Îţi dau acest „nod” care mă chinuie, mă face nefericit şi mă împiedică să mă unesc cu tine şi cu Fiul Tău, Mântuitorul meu.
Cred cu tărie că poţi să desfaci acest „nod” pentru că Domnul Isus îţi dă întreaga putere.

Tu eşti Mama mea, ştiu că vei face aceasta pentru că mă iubeşti cu însuşi iubirea Lui Dumnezeu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top