Monden

Cum arăta Gabriela Firea pe vremea când prezenta știri la TVR, acum 20 de ani

Gabriela Firea este un bun exemplu de om politic care și-a început cariera din fața camerelor de luat vederi.

Toată lumea știe că Gabriela Firea a lucrat în televiziune, dar puțini își mai amintesc care a fost primul ei job. Se întâmpla la mijlocul anilor 90, când actualul Primar General al Capitalei prezenta jurnalul de știri de la Televiziunea Română. Cu 20 de ani în urmă, Firea aborda un look modern pentru acele vremuri și ușor nonconformist pentru postul pe care îl ocupa: brunetă, tunsă scurt și cu buzele acoperite cu un ruj „puternic”, neobișnuit pentru TVR.

6 ani a lucrat Gabriela Firea la TVR, unde a fost reporter pe „economic”, editor-prezentator la „Actualități”, după care a realizat și prezentat emisiunile „Ediție specială” și „Știrea zilei”. Înainte de TVR, ea a lucrat ca reporter la săptămânalul „Pur și simplu” din Bacău, la cotidianul „Azi” din București și a realizat o emisiune la Radio Contact.

Jobul de prezentatoare de știri a propulsat-o direct în funcția de consilier pentru relații publice și imagine a premierului Mugur Isărescu (1999), apoi în cea de purtător de cuvânt al Guvernului, Secretar de Stat și șef al Departamentului pentru Comunicare.

În anul 2000, Firea a primit distincția Ordinul Național Steaua României în grad de ofițer. Din 2001 până în 2012, a lucrat în trustul Intact, după care s-a înscris în PSD, a devenit Senator și apoi, Primar General al Capitalei, în iunie 2016.

Sursa: wowbiz.ro

3 Comments

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top