Religie

Preotul Cristian Grama a filmat icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Biserica Hagiu și a arătat tuturor minunea. Icoana a plâns cu lacrimi de mir! VIDEO:

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Hagiu, din București, a plâns cu lacrimi de mir, ieri seară, în timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri.

Părintele Cristian Grama a realizat o filmare prin care le-a arătat credincioșilor minunea, în plină pandemie de coronavirus.

În țara noastră, sunt între 60 și 200 de icoane făcătoare de minuni, iar biserica din Capitală are una dintre ele.

Biserica Hagiu, care este încă de pe vremea Sfântului Constantin Brâncoveanu, se află pe strada Traian din Capitală, iar hramul principal al ei este Adormirea Maicii Domnului.

În interiorul bisericii se află și o parte din moaștele Sfântului Grigore DEcapolitul de la Mănăstirea Bistrița – Vâlcea, iar de curând s-a făcut o nouă axioniță în filigran și sculptură în stejar în care s-a încastrat vechea icoană a Maicii Domnului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top