Monden

Este în topurile muzicale românești, însă puțini îi știu numele real. În buletinul lui Jador scrie…

Melodiile lui Jador sunt pe buzele tuturor, însă nu mulți sunt cei care știu care este numele adevărat al artistului. Deși este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai momentului, viața lui privată este un mister pentru majoritatea fanilor săi.

Cine nu a auzit de Jador, tânărul cântăreț care își pune fanii pe jar cu fiecare melodie nouă lansată? Celebritatea lui a venit de nicăieri, însă publicul parcă nu se mai satură de el și de muzica lui. Frumușel și șarmant, el a reușit incontestabil să cucerească publicul din România.

Cu toate acestea, numele real al lui Jador este încă un mister pentru majoritatea admiratorilor săi. El este cunoscut pentru numele său de scenă și pentru muzica sa, iar asta pare că este suficient cât să-l mențină în atenția tuturor.

Astăzi vă vom spune ce scrie în buletinul cântărețului, precum și alte câteva detalii neștiute până acum.

Confrom surselor oficiale, numele lui Jador din buletin este Remus Ionuț Dumitrache. De origine este din Bacău și are 23 de ani. S-a făcut cunoscut prin intermediul emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D, iar apoi și-a început cariera muzicală. De atunci, fiecare piesă a sa ajunge în topurile de pe Youtube, strângând milioane de vizualizări. Cel mai recent hit al său, „Nu ești cuminte” ocupă în prezent locul 3 în trending.

Pe lângă faptul că este talentat și are un fizic de invidiat, se pare că Jador are și studii superioare. Pe contul său de Facebook, la secțiunea educație, vedeta a notat faptul că a terminat facultatea ASE, având nu doar licența, dar și un master în Comunicare în Afaceri.

 

 

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Britain’s Got Talent: Simon Cowell oprește din cântat o fetiță de 10 ani

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top