Trebuie să știi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit! Cei doi foști soți nu vor să mai aibă de-a face unul cu celălalt

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. Au trecut aproape două luni de când cei doi protagoniști, proaspăt divorțați, se împăcaseră. În luna martie ei anunțau că, deși semnaseră actele de divorț la notar, se iubeau și doreau să își mai dea o șansă unul celuilalt.

Bianca Drăgușanu s-a mutat în casa din Mediaș a afaceristului și  a petrecut cu el perioada de auto-izolare. De câteva zile, însă, lucrurile par să fi luat o altă întorsătură.

Dovada că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou

Alex Bodi a șters pe de paginile lui de pe rețelele de socializare toate fotografiile în care apărea alături de fosta lui soție/ Și diva blondă a făcut același lucru, însă a uitat să șteargă două poze vechi. Cert este că acum diva își petrece mai mult timp cu fiica ei, după cum arată imaginile publicate de ea pe instagram.

Nu se știe dacă Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se vor împăca din nou, dar șansele sunt mari ca cei doi protagoniști să ajungă din nou unul în brațele celuilalt, așa cum s-a întâmplat de multe alte ori până acum.

Povestea dintre Bianca și Bodi

În urmă cu două luni, Imediat după divorț, Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost vulnerabilă și naivă în relația cu Alex Bodi! Așa se explică, poate, și împăcarea rapidă, la nici o lună de la semnarea actelor de separare la notar.

”Sunt mai vulnerabilă atunci când mă îndrăgostesc, sunt mai naivă, sunt mai toantă așa..Iar el a profitat de lucrul acesta. Eu sunt foarte împăcată cu mine și consider că am făcut tot ce-i mai bine și mai bun, și am dat tot ce-i mai bun în relația asta, i-am demonstrat că sunt o femeie care merită. Dar mie nu îmi plac schimbările astea de comportament și de atitudine de la o oră la alta, mi se par foarte periculoase, dăunătoare și chiar mă sperie. Tocmai de aceea, vreau să mă retrag demnă din viața. A fost bărbatul vieții mele”, a comentat Bianca într-un live exclusiv la WOWbiz.ro, în urmă cu două luni, înainte de marea împăcare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dragoste cu năbădăi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din România. S-au despărțit de nenumărate ori și nu o dată au fost protagoniștii unor scene violente desfășurate în plină stradă. În plus, în timpul scandalului de divorț și-au aruncat acuzații care mai de care mai grave. În presă au apărut imagini cu Bianca cu ochii vineți după un episod violent cu soțul ei. Chiar diva a publicat de mai multe ori pe pagina ei de Insatgram imagini în care apărea cu diverse semne pe corp și care dădeau de înțeles că ar fi fost victima violenței domestice.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Bianca Drăgușanu se pregătește să devină profesoară

  2. Pingback: Bianca Drăgușanu pleacă cu tot dulapul la mare! Ce ia în bagaj pentru vacanță

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top