Trebuie să știi

Ce ar fi vrut să își cumpere Ștefania cu marele premiu de la Asia Express: „Mi-am dorit foarte mult

Finala „Asia Express” s-a dat între două dintre cele mai puternice echipe: Ștefania – Speak și Răzvan Fodor – Sorin Bontea. Și chiar dacă nu puține au fost dățile în care cei patru participanții au dovedit că au șanse egale de a pune mâna pe marele premiu, soarta le-a zâmbit “Reactoarelor”, astfel că cei doi amorezi au trăit dezamăgirea vieții lor.

Ștefania a declarat, de nenumărate ori, pe parcursul competiției că este o fire extrem de competitivă care nu știe să piardă, astfel că gândul de a ajunge pe locul doi la finish-ul de pe “Drumul Comorilor” nici nu a existat vreodată, mai ales că deja își făcuse planuri cu premiul de 30.000 de euro.

Printre produsele pe care și-ar fi dorit să și le achiziționeze se numărat și… un telefon. Pe care, și fară banii de la Asia Express, și l-a cumpărat, în cele din urmă, după cum a dezvăluit în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”: “Mi-am dorit foarte mult să-mi cumpăr un telefon nou și mi-am cumpărat oricum”.

Au ieșit pe locul doi

Indiferent că nu au pus mâna pe marele premiu, Speak și Ștefania au trăit experiența vieții lor și au depășit obstacole care le-au făcut relația mult mai puternică decât a fost vreodată. Cei doi amorezi s-au logodit chiar în timpul competiției, astfel că de pe “Drumul Comorilor”, Speak și Ștefania s-au întors cu cel mai mare premiu: dragostea dintre ei.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Ștefania trece prin momente groaznice! Iubita lui Speak are probleme de sănătate - MGNEWS

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top