Trebuie să știi

La doar 17 ani, Cleopatra Stratan se pregătește să devină mamă

Abia și-au confirmat public relația și deja declară că au planuri mari de viitor împreună. Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să se mute împreună în viitorul apropiat. Mai mult, cei doi vor să aibă o fetiță.

Într-un live pe Instagram, alături de fani, Cleopatra Stratan (17 ani) și Edward Sanda (22 de ani) au făcut mai multe mărturisiri despre relația lor. Cei doi au surprins cu declarații mărețe. Deși se află la distanță în prezent, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi se înțeleg de minune.

”Noi comunicăm zilnic, dar abia aștept să vii”, i-a spus Cleopatra iubitului ei.”, a spus Cleopatra Stratan.

”Sper să se deschidă granițele să ne putem vedea, pentru că în bratele tale e locul meu preferat. Ea este ceva aparte”, a adăugat Edward Sanda, pe Instagram.

După declarațiile de iubire, cei doi și-au enumerate marile planuri din viitor.

”Ne dorim să ne mutăm împreună la anul”, a mai măturisit artistul.

Apoi, cu un ton timid, tânăra cântăreață a mărturisit că își dorește o fetiță cu artistul.

”O fetiță va purta hainele mele din clipul piesei ”Ghiță”, adică fetița noastră”, a mărturisit Cleopatra Stratan.

Și-au confirmat public relația

Primul pas l-a făcut artistul de 22 de ani. Edward Sanda a mărturisit în direct la Antena Stars că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fiica lui Pavel Stratan. Acesta a menționat, în schimb, că acum sunt departe unul de celălalt din cauza restricțiilor privind pandemia de coronavirus.

Și Cleopatra l-a urmat în dezvăluiri publice. Tânăra de 17 ani a spus că este într-o relație cu Edward de ceva vreme și că pregătesc și o surpriză împreună pe plan muzical.

”Am ținut legătura cu mulți colegi de studio și scenă, dar cel mai mult cu Edward Sanda – suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală”, a spus Cleopatra Stratan pentru Bravonet.ro

 

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top