Trebuie să știi

Lovitură de teatru! Emily Burghelea s-a întors la Acces Direct! Cum a reacţionat Viorel Stegaru când a văzut-o! Momente de stupoare

Au trecut trei săptămâni de când Emily Burghelea și-a dat demisia de la „Acces Direct”, sub ochii telespectatorilor, care au făcut ochii mari în fața televizorului, când au auzit motivul pentru care blondina renunță la contractul cu Antena 1. 

Emily Burghelea s-a reîntors în redacția „Acces Direct„, la trei săptămâni de când și-a dat demisia. Nu, nu este vorba de vreo revenire „pe sticlă”, la Antena 1, ci de o „reglare de conturi”. Și probabil nu este vorba nici de un gest făcut din plăcere, având în vedere circumstanțele în care a plecat din emisiune, cu ochii în lacrimi, ci de o… necesitate!

 

Emily Burghelea și-a luat bagajele de la Acces Direct

Fosta asistentă de la Antena 1 s-a reîntors în redacția emisiunii pe care a „demascat-o”, la trei săptămâni de la demisia ei în direct. Îmbrăcată elegant, într-o rochiță vaporoasă de vară și cu o pereche de sandale cu toc înalt, aranjată și coafată lejer și vizibil bronzată din vacanța din Grecia pe care tocmai a încheiat-o, Emily Burghelea s-a prezentat destul de relaxată la platoul „Acces Direct” din zona Piața Chibrit a Capitalei și a știut exact ce are de făcut, pentru a-și încheia socotelile cu Antena 1.

Fotoreporterii noștri au fost pe fază și au obținut imaginile pe care vi le prezentăm în premieră națională! Aceștia au surprins-o pe Emily Burghelea ieșind din platoul „Acces Direct” cu bagajele, hainele, pantofii și toate lucrurile pe care fosta asistentă le-a avut în garderoba Antenei 1.

Cu grijă și cu aceeași relaxare, Emily și-a așezat lucrurile în portbagaj și a urcat în mașină, plecând din fața platoului „Acces Direct”. La recepție, însă… surpriză! Viorel Stegaru a fost martorul vizitei lui Emily Burghelea și, în tot timpul în care fosta asistentă a făcut mai multe drumuri platou-parcare, pentru a-și aduce lucrurile la mașină, soțul Vulpiței „și-a făcut de lucru” pe telefonul mobil și a părut total dezinteresat, în aparență, de tot ceea ce se întâmplă.

Dacă șefilor le-a picat sau nu bine vizita fostei asistente, nu știm să vă spunem, însă judecând după atitudinea lui Emily Burghelea se vede că lucrurile au decurs așa cum trebuia pentru fosta asistentă și acum aceasta nu mai are nicio altă ocazie (profesional vorbind) să se intersecteze cu echipa de care s-a despărțit.

Emily Burghelea a susținut la „Acces Direct” că Viorel chiar o bate pe Vulpița

Nu demult vă dezvăluiam din dedesubturile emisiunii „Acces Direct”, iar spusele lui Emily Burghelea primeau anumite confirmări. Demisia fostei asistente de la Antena 1 a fost una cum nu se poate mai dură. În direct, în ultimele minute de „Acces Direct”, Emily a povestit cu ochii în lacrimi că Vulpița este bătută de Viorel, iar echipa Antenei 1 mușamalizează acest lucru grav. Tot cu ochii în lacrimi, Emily a continuat dezvăluirile în zilele ce au urmat după demisia ei, „demascând” emisiunea pentru care a lucrat. Deși, la început, gestul ei a stârnit numeroase controverse, confirmările nu au întârziat să apară.

Vecinii, prietenii și sătenii din Blăgești au confirmat că Viorel își supunea soția agresiunilor fizice, iar în casa acestora era aproape zilnic scandal. Mai mult, inclusiv surse din Antena 1 au declarat că Vulpița a fost la un pas de a fi bătută de Viorel chiar în culisele „Acces Direct”, cu puțin timp înainte de începerea emisiunii.

Sursele noastre ne-au mai spus că Vulpița ar fi doar o marionetă în toată această poveste și nu ar avea unde să plece, având în vedere că echipa emisiunii „Acces Direct” o ține într-un apartament, alături de soțul care o agresează după bunul său plac.

„Veronica a fost mereu agresată de Viorel. O spun și vecinii ei, am văzut și noi, la Acces Direct. Într-o zi, Viorel s-a enervat atât de tare pe ea încât a ridicat mâna și a vrut să o lovească în camera de protocol. Veronica a intrat plângând la machiaj și a șocat fetele de acolo, care nu știau cum să o consoleze și cum să o ajute. Ea nu are unde să se ducă, este o marionetă. Cei din emisiune o țin acolo, în apartamentul în care stă cu Viorel.

Atâta timp cât le va merge audiența, cei doi vor continua să fie pe post. Păcat de ea, chiar este o victimă în toată povestea aceasta. L-a înșelat pe Viorel de multe ori, a sperat și ea că găsește un bărbat care să nu o bată. El profită de chestia asta, atunci când o bate îi spune că așa merită, că a făcut destule. Are un comportament animalic, pe care toată lumea îl ascunde”, au declarat sursele noastre, în exclusivitate.

Viorel a recunoscut, cu zâmbetul pe buze, că își bate soția

Varianta expusă de Emily Burghelea în momentul demisiei pare să prindă contur de la o zi la alta. Deși în emisiune s-ar mușamaliza violențele la care ar supune-o pe Veronica, Viorel a recunoscut în direct, încă din luna ianuarie, că a bătut-o pe soția sa.

„Viorel, ai bătut-o?”, l-a întrebat Mirela Vaida, la momentul respectiv, pe Viorel Stegaru.

„Da, o singură dată”, a spus bărbatul, cu un zâmbet dătător de fiori reci.

„Dar de ce ai bătut-o?”, a continuat Mirela Vaida.

Cu același zâmbet, Viorel a oferit un răspuns halucinant. „Păi… pentru că nu m-a ascultat”, a spus bărbatul, de parcă Vulpița ar fi proprietatea lui.

„Mă mai înjura câteodată…” a mai spus și Veronica Stegaru, extrem de speriată.

Povestea ar avea rădăcini adânci, iar violențele la care ar fi supus-o Viorel pe Vulpița nu le sunt străine oamenilor din Blăgești.

„Veronica și Viorel sunt unii dintre cei mai săraci oameni de la noi de aici. Ea a plecat de acasă din cauza sărăciei, mai are doi frați, de-abia aveau ce să pună pe masă. A ajuns în casa lui Viorel când nici măcar 18 ani nu avea. S-a măritat de mică și a făcut ăsta ce a vrut din ea. A bătut-o de multe ori, o fi greșit și ea și l-a înșelat, dar cred că a plecat cu alți bărbați tocmai pentru a scăpa de violențele lui. Nu s-a întâmplat o dată, ci de foarte multe ori. Aici, la noi, toată lumea știe că o bate și îi vorbește și foarte urât.

Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca. Vara se îmbrăca în haine cu mânecă lungă, să nu se vadă. Vecinii știau, au auzit de multe ori scandal la ei în casa. Nici părinții lui Viorel nu o au la suflet, nu au sărit niciodată în apărarea ei. La ea acasă, chiar dacă era mai săracă, era mai liniștită”, a spus una dintre vecinele celor doi soți, Viorel și Vulpița.

„Eu cred că nu mai poate scăpa de Viorel și de-asta se complace în situația asta. E încă tânără și nu a ieșit în lume să vadă cum trebuie să se comporte bărbații cu femeile, de-asta acceptă bătaia.

Acum, când am văzut la emisiune că a spus asistenta că e bătută, mi-am amintit de ce se întâmpla aici, în Blăgești, înainte să se mute ei la București. Da, adevărul este la domnișoara Emilia, Veronica era bătută constant de Viorel, înjurată, jignită”, acompletat vecina Stegarilor

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top