Trebuie să știi

Cine este, de fapt, noul iubit al Andreei Bălan. Ce secret „murdar” ascunde Tiberiu Argint. Majoritatea femeilor nu ar accepta un asemenea iubit

Cine este, de fapt, Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Balan. Ce meserie are

Dupa un divort rasunator, Andreea Balan si-a gasit din nou fericirea in bratele unui tanar pe nume Tiberiu Argint. Dar cine este misteriosul barbat cu care cantareata formeaza un cuplu de trei saptamani?

Andreea Balan si George Burcea s-au despartit in urma cu cateva luni, iar acum cantareata a aparut alaturi de un nou partener. Cei doi indragostiti au fost vazuti pentru prima data la Vama Veche, unde s-au sarutat si s-au tinut de mana.

Noul iubit este Tiberiu Argint si este nimeni altul decat fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Mai mult, tanarul este manager de vanazari la o companie daneza de lux care proiecteaza si produce aparate audio, televizoare si telefoane mobile.

Cine este Andreea Balan

Andreea Georgiana Balan s-a nascut pe data de 23 iunie 1984 in Ploiești si a debutat in televiziune in anul 1994, in cadrul programului Ba Da, Ba Nu, urmand ca doi ani mai tarziu sa-si lanseze primul album, Ametiti de fum.

A devenit cunoscuta ca membra a duetului Andrè, in cadrul caruia a activat intre anii 1998 si 2001 si a lansat 7 albume.

Andreea Balan a influentat tinerele prin moda platformelor, denumite generic „senile”, a coditelor, a fustelor mini si a sanilor evidentiați cu sutiene push-up. Formatia a primit in 2002 patru discuri de platina si unul de aur pentru cele 1.500.000 de exemplare ale albumelor vandute, potrivit Wikipedia.org.

Cine este, de fapt, noul iubit al

Andreei Bălan. Ce secret „murdar” ascunde Tiberiu Argint. Majoritatea femeilor nu ar accepta un asemenea iubit

Andreea Bălan și-a găsit deja fericirea în brațele altui bărbat,, la 5 luni de la despărțirea iremediabilă de George Burcea. Artista a plecat la mare alături de noul său iubit, Tiberiu Argint.

Andreea Bălan se iubește deja de 3 săptămâni cu Tiberiu Argint și se pare că între ei, lucrurile merg cum nu se poate mai bine.
Cu toate că pare bărbatul ideal pentru artistă și cu toate că a făcut-o pe aceasta să treacă peste separarea de tatăl fiicelor sale, Tiberiu Argint ascunde un secret murdar. De fapt…un viciu murdar. Fratele Soniei Argint fumează și se pare că fumează extrem de mult.

Pe rețelele de socializare, Tiberiu Argint are mai multe fotografii în care ori trage din țigară, ori o ține în mână. Mai mult, chiar și în imaginile surprinse de CANCAN.RO în Vama Veche, noul iubit al Andreei Bălan este mai tot timpul cu țigara în mână.

Chiar și atunci când o sărută pe Andreea Bălan, Tiberiu Argint ține țigara în mână, pesemne că este un fumător dependent și care, cel mai probabil, fumează extrem de mult.

Sâmbătă seara, Andreea și Tiberiu au ieșit la “inspecție”, în speranța că vor găsi un club în aer liber pe placul lor, dar în care să fie și o atmosferă pe măsură. După câteva minute, l-au reperat și au intrat în el ținându-se de mână, după o odihnă de câteva minute pe nisip. În interior, artista a băut un cocktail, în timp ce partenerul ei a optat pentru puțin vin. Nu au depășit, sub nicio formă, măsura!

Ulterior, Andreea și Tiberiu au dat frâu liber sentimentelor. Cei doi au dansat până la epuizare, s-au sărutat, au stat îmbrățișați, și-au șoptit vorbe dulci la ureche, iar, ocazional, tânărul a atins cu mâinile posteriorul partenerei sale, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO. La rândul ei, artista a vrut mai tot timpul să-l simtă aproape de ea pe Tiberiu.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top