Trebuie să știi

Ce face Vulpița în izolare cu Viorel, după ce au fost testați pozitiv coronavirus Imaginile au devenit virale

Incredibil ce face Vulpița în izolare cu Viorel, după ce au fost testați pozitiv coronavirus. Imaginile au devenit virale

Vulpița și Viorel Stegaru au fost confirmați cu noul coronavirus, iar de atunci toată echipa Acces Direct este în panică.

Cei doi se află în izolare, departe de toată lumea, însă asta nu-i împiedică să facă live-uri și să țină legătura cu prietenii lor pe internet.

Astfel, pentru că și colegii din Antenă îi monitorizează, Veronica și soțul ei răspuns tuturor întrebărilor, inclusiv când își pregătesc de mâncare.

Vulpița și Viorel Stegaru, testați pozitiv cu noul coronavirus

Deși la început s-a simțit rău și spunea că are vărsături și că are nevoie de odihnă, Vulpița se simte foarte bine în acest moment. Astfel, ea și soțul ei, ambii testați pozitiv COVID-19, se află în izolare, unde se distrează pe cinste în live-urile pe care le fac cu Radu Rotaru, reporterul  Acces Direct.

Infectați cu noul coronavirus, dar fără să aibă stări de rău, cei doi soți sunt asimptomatici și se bucură de viața în izolare. Vulpița a făcut un live din bucătărie, unde gătea pentru soțul ei. De altfel, Viorel se afla și el în preajmă, însă fără să o ajute la treburile casei, ci doar asistând de pe un scaun.

Se pare că viața în izolare nu e atât de rea pentru Vulpița și Viorel Stegaru, care se relaxează într-o locație de lângă București.

Veronica Stegaru, infectată cu noul coronavirus

Vulpița este activă pe rețeaua de socializare chiar și din izolare, unde mai postează imagini vechi, probabil de dorul zilelor în care se plimba cu Viorel peste tot în țară.

Stările de rău pe care Veronica Stegaru le-a avut au fost semnalate în urmă cu o săptămână, iar de câteva zile s-a confirmat și faptul că cei doi soți din Blăgești au coronavirus.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top