Monden

Connect-R, mesaj plin de emoție pentru fosta soție! „Ești îngerul copilului nostru!”

Connect-R a transmis un mesaj emoționant pentru fosta soție, cântăreața Misha. În ultima postare, cântărețul a vorbit deschis despre femeile care devin mame la un moment dat.

“Se spune că o fată devine femeie când își începe viața sexuală! Eu zic că devine femeie atunci când naște duh. Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame”, a spus artistul, conform spynews.ro.

În plus, aristul a ținut să îi mulțumească Mishei, pentru că își dă tot interesul în ceea ce privește creșterea micuței Maya.

”Mamă ești atunci când reușești să-ți dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mamă înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.

Mamă înseamnă să renunți, bineînțeles provizoriu la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distacții de fetițe. Și să stai seara să-ți adormi copilul. (…) Mulțumesc, Misha pentru că ești mamă, pentru că ești îngerul copilului nostru”, a mai adăugat artistul de curand.

Relația actuală dintre cei doi artiști

Misha a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Connect-R, însă mariajul lor s-a sfârșit brusc. Cei doi artiși au și o fetiță împreună, Maya, iar la momentul actual cea mică este în grija amândurora.

„Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult”, declara Misha pentru o emisiune de televiziune.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top