Monden

Livian și Bianca, dezvăluiri incendiare după ce au câștigat sezonul 2 Puterea dragostei. Ce vor face cu banii câștigați?

Biana și Livian sunt marii câștigători ai sezonului 2 Puterea dragostei. Dacă mulți se așteptau ca Livian să fie cel mai votat concurent din casă, nu putem spune același lucru de Bianca, iar asta pentru că mulți pariau pe Ella. Surpiza a fost extrem de mare pentru fanii emisiunii în momentul în care Andreea Mantea a făcut anunțul în direct.

Livian și Bianca, dezvăluiri incendiare după ce au câștigat sezonul 2 Puterea dragostei. Ce vor face cu banii câștigați?

La numai o zi de la Marea Finală, Bianca și Livian au fost invitați în platoul emisiunii Teo Show, acolo unde au făcut declarații explozive, în exclusivitate. Când nimeni nu se mai aștepta, cei doi au recunoscut că locuiesc împreună momentan, în apartamentul Biancăi. Mai mult decât atât, întrebați ce vor face cu banii câștigați, cei doi au surprins cu răspunsurile. Bianca a dezvăluit că s-a gândit să împartă banii cu Livian, iar Livian a șocat. Ce vrea să facă cu banii.

Livian: Asta e o întrebare retorică. Suntem împreună aici.

Bianca: Momentan stă la mine

Livian: E ca pe Facebook. Într-o relație complicată

Bianca: Am învățat foarte mult. Livian m-a învățat cu frumosul în sezonul 2. Datorită lui am devenit mai bună. Îl iubesc de foarte mult timp.

Livian: Ne-am despărțit din cauza felului în care reacționam în anumite situații. Chestii de comportament, iar eu trecând prin astfel de comportamente, i-am spus că ne facem rău unul altuia. (…).

Livian: Crescătorie de veverițe. Acolo vreau să investesc toți banii.

Bianca: Eu am vrut să-i împart cu el. Cred că banii ar trebui investiți momentan.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top