Monden

Se întâmplă după 3 ani de relație! Gina Pistol a făcut anunțul despre ea și Smiley: „Sunt…”

Gina Pistol, îndrăgita prezentatoare de la Asia Express și Chefi la cuțite, dezvăluie că ar mai fi dispusă să participe la reality-show-uri, însă nu alături de Smiley, întrucât partenerul ei este prea comod și nu s-ar aventura.

Gina Pistol nu se numără printre vedetele pretențioase sau dificile, chiar dimpotrivă. Se adaptează tuturor condițiilor și nu face mofturi atunci când este pusă în situații inconfortabile. Nu se teme să iasă din zona de confort, iar asta a demonstrat-o când a participat la reality-show-uri precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și „Nea Marin”.

Vedeta a dezvăluit acum că nu ar refuza să mai participe la astfel de reality-show-uri, însă nu alături de Smiley, întrucât partenreul ei este prea comod și nu s-ar aventura să trăiască astfel de experiențe. Gina Pistol subliniază că nu este mofturoasă și chiar dacă nu i-ar fi ușor, ar încerca fără rezerve. I-a oferit drept exemplu pe Adda și Cătălin de la Asia Express, care au trecut prin multe experiențe împreună.

„Aș mai merge în astfel de reality-show-uri, dar depinde cu cine, pe cine ai partener cu care să mergi. De exemplu, cu Smiley n-aș putea merge, pentru că el este comod și nu s-ar aventura. Dar eu m-aș duce și nu știu dacă e ceva ce nu aș face. Aș face tot ce ar face concurenții, pentru că nu sunt mofturoasă. Știu că nu e ușor, iar dacă stai pe canapea și te uiți, poți comenta. Cum fac alții. Dar de exemplu, îi înțeleg pe Adda și pe Cătălin (n.r. concurenți la Asia Express), care numai ei știu prin ce au trecut. Dar copiii ăia se înțeleg și se iubesc”, a spus Gina Pistol pentru Click!.

Gina a mai dezvăluit că a urmărit sezonul 3 din Asia Express alături de Smiley, în izolare. Despre sezonul patru a precizat că nu se știe nimic până la acest moment.

Gina și Smiley, care până acum evitau să se afișeze împreună, cu toate că fanii erau la curent cu relația lor, postează tot mai multe fotografii împreună în ultima vreme, chiar și filmulețe. În ultimul dintre acestea, Smiley se lasă pe mâinile partenerei sale pentru a fi tuns.

La rândul ei, prezentatoarea a promis că se va lăsa pe mâinile iubitului pentru a fi tunsă, însă nu a îndrăznit până acum: „Nu cred că mă va lăsa. M-aş ambiţiona, dar la cât de neîndemânatic sunt, s-ar putea să nu-mi iasă. Dar încerc să duc muncă de convingere cu ea„, a declarat Smiley pentru Adevărul.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top