Monden

Bianca și Livian sunt câștigătorii Puterea dragostei sezonul 2! Primele declarații

Bianca și Livian au plecat acasă cu marele premiu, după o Finala Puterea Dragostei emoționantă, în care Andreea Mantea le-a spus să-și asculte inima și să fie în continuare împreună, mai ales că spun că se iubesc.

Livian, câștigătorul Puterea dragostei: ”Am simțit să o sărut pe Bianca”

Livian, primele declarații după câștigarea premiului Puterea Dragostei

”Eu eram ferm convins că o să câștig, pentru că eu știam ce prezint, ce se vede dincolo de ecran, lumea te recunoaște dacă nu ești real, dacă ești fals”, a spus Livian.

Livian a mai făcut o mărturisire după încheierea Finalei Puterea Dragostei, în direct la WOWbiz.ro, despre un moment emoționant chiar din emisiune.

”Când Andreea Mantea ne-a unit mâinile acolo pe scenă, am simțit să o iau pe Bianca așa pe sus și să o sărut, dar m-am abținut”, a spus Livian, care a explicat apoi și de ce.

”Trebuie să ne cunoaștem aici afară, trebuie să clădim relația. Nu am vrut să o sărut ca să nu stric totul, să o dau peste cap pe Bianca. Nu vreau să grăbesc lucrurile cu Bianca”, a spus Livian.

Bianca, după ce a devenit câștigătoarea Puterea Dragostei sezonul 2: ”Aveam o prietenă lângă mine, așa credeam”

Bianca, primele declarații după ce a devenit câștigătoarea Puterea Dragostei. Bianca a câștigat Puterea Dragostei sezonul 2, după ce fusese câștigătoare și în sezonul 1. ”Nu realizez că am câștigat. Sezonul ăsta e diferit față de primul. În primul sezon, am simțit că a fost ca ”o palmă peste față” pentru ceilalți, acum însă a fost altfel. Poate dacă acum ar fi câștigat alta nu mă mai urau așa mulți. În finala aceasta aveam lângă mine o prietenă, cel puțin așa credeam (n.red. se refera la Berna)”, a declarat Bianca de la Puterea dragostei.

Cine e Livian, câștigătorul Puterea Dragostei sezonul 2

Livian a intrat în casa Puterea dragostei încă de la începutul sezonului 2 și deși la început a părut atras de Andreea Pirui, el a format în scurt timp un cuplu cu Bianca, iar dragostea dintre ei doi a fost punctul central al sezonului 2.

Livian nu s-a schimbat prea mult fizic în anul petrecut la Puterea Dragostei, cu excepția faptului că la un moment dat s-a vopsit blond. Schimbarea de look a lui Livian, ca de altfel a tuturor băieților din casă de la acel moment, a șocat telespectatorii, și a fost descrisă ca fiind un motiv și pentru ”schimbarea vieții sentimentale”.

Totuși, anul petrecut în Turcia, la Puterea dragostei a însemnat pentru Livian o transformare sentimentală a lui, nu doar dragostea pentru Bianca ci toate întâmplările trăite în casă, l-au făcut un bărbat mai răbdător, mai înțelegător, așa cum chiar el a mărturisit cu câteva zile înainte de Finala Puterea Dragostei. De altfel, pentru Livian, Puterea Dragostei poartă numele de Bianca, așa cum spune el.

Cine e Bianca, câștigătoarea Puterea Dragostei sezonul 2

Bianca Comănici este veterana Puterea Dragostei. A fost concurentă în sezonul 1, pe care l-a și câștigat, apoi a rămas și în sezonul 2, unde a ajuns până în Finala și mai mult, a câștigat din nou. Când a ajuns la Puterea Dragostei, Bianca abia împlinise 19 ani, era o copilă timidă, care  a crescut și s-a dezvoltat în lumina reflectoarelor. A avut parte de multe răutăți din partea concurenților, a fost poate concurenta care a stârnit cele mai multe discuții și sentimente negative, poate chiar ură. Însă a avut parte și de cea mai mare și poate mai sinceră iubire de la Puterea Dragostei de până acum. Pentru că în sezonul 2 Puterea Dragostei, Bianca a cunoscut iubirea alături de Livian și deși cei doi au avut parte de multe momente tensionate, iubirea lor a învins. Acum, telespectatorii Puterea Dragostei așteaptă ca Bianca și Livian să-și continue povestea și în afara show-ului.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top