Monden

Unde se afla, de fapt, Vulpita. Veronica s-a dat de gol

Mirela Vaida a anuntat ca Vulpita si Viorel au fost depistati pozitiv. Recent, Veronica Stegaru a posta un mesaj pe retelele de socializare.

Ea a spus ca ca acum se simte bine.

„Multumesc pentru mesaje. Sunt bine. Nu ma simt rau acum. Viorel e si el bine”, este mesajul postat pe Instagram.

Vulpita infectata cu noul virus.

Veronica a postat mesajul in dreptul unei forografii mai vechi, dar locatia era activa. Internautii se intreaba acum daca Vulpita este intr-adevar la spital sau se afla in izolare la Dambovicioara, judetul Arges, unde a stat cu cateva zile inainte de a fi confirmata cu coronavirus.

„Intrebarea e: stie ca are locatia activata si s-a dat de gol ca e la Dambovicioara?”, „Oricum nu este ea in spatele acestei pagini…”

“Cand ai Corona ai voie sa iesi si pe afara ?!! Intreb ca na ..Mirela Vaida a spus ca au fost amandoi confirmati pozitiv dupa test !!!!!cat poate si aia sa minta in frunte cu Antena 1 … prostesc omeni pe fata !!!! Bleahhhhh”

Clar ca nu ai covid,pone o poza din spital. Rafaelo e la mare cum se face ca nu are covid? Vaida e langa coopii,cum se face ca nu sta in uzolare14 zile?Va mai crede naiba!Tot timpul ne-ati mintit!”… sunt doar cateva dintre comentariile facute de internauti.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top