Monden

Vulpița îi taxează dur pe cei care nu poartă mască! „Purtați mască, nu sub bărbie.”

Vulpița îi taxează dur pe oamenii care nu poartă mască! Soția lui Viorel, atac dur la adresa celor care nu respectă regulile impuse de autorități!

În urmă cu ceva timp, atât Vulpița, cât și soțul ei au fost depistați pozitiv cu noul virus Covid-19. După ce și-a dat seama că nu este de joacă cu acest virus, Veronica a ținut să le zică urmăritorilor ei să poarte mască, dar a și specificat modul în care aceștia trebuie să o poarte.

Vulpița, mesaj pentru cei care nu respectă regulile

”Purtați mască, vă recomand! Voi de ce nu purtați mască pe gură și purtați sub bărbie? Știți că este recomandat să purtați pe nas, nu sub bărbie, că poate și voi vă îmbolnăviți și poate ajungeți mai rău. Purtați masca pe nas, vă recomand eu”, le-a spus Vulpița urmăritorilor.

Vedeta nu s-a oprit aici, ea le-a spus de mai multe ori fanilor modul în care să poarte masca! Se pare că Vulpița a tras o sperietură zdravănă după ce a aflat că a fost diagnosticată cu Covid-19, iar acum vrea să îi îndrume pe toți să aibă mai mare grijă de ei. Chiar dacă ea s-a îmbolnăvit, oamenii trebuie să țină cont de regulile de distanțare socială, dar și de faptul că trebuie să poarte mască.

”Purtați mască, nu sub bărbie. Trebuie să o purtăm pe nas. Întotdeauna să ne acoperim nasul, să mergem cu mască, nu să dăm masca sub bărbie. Asta ce mai este?”, a mai adăugat Veronica.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top