Monden

Veste bombă. Vulpița este însărcinată?! Viorel a făcut marele anunț în fața tuturor: „O să vină un bebe”

Viorel Stegaru a aruncat bomba. Vulpița este însărcinată? Ce a spus bărbatul din Blăgești de față cu toată lumea.

Vulpița și Viorel se află în izolare, după ce ar fi fost infectați cu coronavirus. Cu toate astea, soții Stegaru sunt bine și chiar puși pe glume în ultima perioadă. Cei doi s-au filmat pentru a fi aproape de fanii lor, dacă tot nu pot fi prezenți în emisiunea care i-a făcut vedete, iar Viorel a făcut un anunț mai mult decât șocant.

Veste bombă. Vulpița este însărcinată?! Viorel a făcut marele anunț în fața tuturor: „O să vină un bebe”

Bărbatul din Blăgești a aruncat bomba în fața tuturor. Acesta a dezvăluit cu urmează un bebe. Este Vulpița însărcinată sau este doar o dorință a celor doi? Cert este că Viorel își dorește să iasă cu un copil din izolare, iar Vulpița pare încântată de ideea de a deveni din nou mamă.

”În curând, va ieși o nouă piesă și vă rog să o ascultați. Vă iubim. Noi ne simțim foarte bine, suntem foarte bine, după cum se vede”, a spus Vulpița.

„O să fie și o surpriză pentru telespectatori. O să vină și un… bebe”, a spus Viorel, spre uimirea tuturor, chiar și a Veronicăi, care i-a dat imediatr replica:”Nu!”.

”Ba da, nu se știe. Pe timp de izolare m-am gândit și la un bebe”, a zis Viorel Stegaru către soția lui.

Deși vizibil șocată, Veronica a fost de acord cu soțul ei ulterior, ba chiar a părut entuziasmată de ideea de a mai afce un copil, cu toate că pe primul nu îl are lângă ea în aceste momente. Vulpița l-a întrebat pe Viorel cum ăl va chema pe bebeluș, iar răspunsul lui va stârni hohote de râs.

”O să-l cheme… ”Izoleta”, a răspuns Viorel cu zâmbetul pe buze.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top