Monden

Vulpița și-a strâns din nou fetița în brațe, la Blăgești! Primele cuvinte după reîntâlnirea emoționantă cu micuța: „Sunt fericită!”

Vulpița a ajuns acasă, la Blăgești, unde și-a revăzut din nou fiica și s-a bucurat să o strângă în brațe.

Vulpița a ajuns un personaj controversat pentru toată țară, după ce și-a expus povestea la televizor. Veronica a venit în cadrul emisiunii Acces Direct pentru a declara că a fost violată, însă pe parcurs, s-a aflat că lucrurile nu au stat chiar așa. Povestea cu iz de telenovelă a prins la public, și uite așa, Vulpița și soțul ei au petrecut șase luni de vis la Capitală.

Vulpița s-a întors la Blăgești! Prima imagine cu ea și fiica ei de când a revenit acasă

Dacă la început era o simplă fată de la țară, care nu știa foarte multe despre modă sau despre modul în care ar trebui să vorbească în fața camerelor de luat vederi, după șase luni de București, Veronica este o altă persoană. A învățat să se îmbrace, a devenit cunoscută, de unii chiar apreciată, a lansat câteva melodii și acum are propriul canal de Youtube pe care postează mici clipuri din viața de zi cu zi.

De curând Veronica din Blăgești a decis că este timpul să se întoarcă în satul natal, acolo unde era așteptată de părinți, dar și de fetița ei care a resimțit din plin lipsa părinților. Proaspăt întoarsă de la Capitală , Vulpița a filmat momentele cele mai importante din întoarcerea sa acasă și chiar le-a arătat internauților cum este satul din care a plecat.

Cea mai dulce revedere a fost cea cu fetița ei, bineînețeles. În urmă cu puțin timp, Veronica a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea și fiica ei.

„Fetița mea frumoasa. ❤️ Sunt foarte fericita. Acum vedeți la Acces Direct cum am ajuns acasă”, a scris Veronica Stegaru în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top