Monden

Vedeta a renunțat la Antena 1 din cauza emisiunilor cu Vulpița și Viorel. Nu a mai vrut să se asocieze cu ei

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să contureze o întreagă telenovelă și să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Cu toate acestea, mulți sunt deranjați de faptul că cei doi au devenit vedete și chiar angajați ai emisiunii își încetează activitatea din cauza lor.

Vedeta Acces Direct a renunțat la postul din emisiune. Motivul, Vulpița și Viorel

Acces Direct este una dintre cele mai urmărite emisiuni TV, iar cea care o moderează în acest moment este Mirela Vaida, după ce i-a luat locul Simonei Gherghe, care se află în concediu de maternitate de aproape 4 ani și nu dă semne că se va mai întoarce la acest format, cu care, spune ea, nu se mai identifică. Principalele personaje ale acestei emisiuni sunt soții Stegaru, care își trăiesc telenovela de aproximativ o jumătate de an.

Tot la Acces Direct o puteam vedea și Roxana Nemeș, care era reporter special și prezenta chiar și diverse subiecte în cadrul emisiunii. Se pare că vedeta a demisionat din cadrul emisiunii și nu și-a mai înnoit contractul de colaborare cu trustul Intact, totul în perioada în care Vulpița și Viorel au debutat pe micile ecrane.

De când scandalul cu Vulpița și Viorel a luat amploare și telenovela lor nu se mai sfârșește, cântăreața nu a mai dorit să-și asocieze imaginea cu emisiunea de la Antena 1, iar aparițiile ei au fost tot mai rare. Atunci când contractul ei a expirat, aceasta nu l-a mai prelungit și a decis să încheie colaborarea ei cu acest post, conform surselor Fanatik.

Se pare că decizia de a se retrage din televiziune este doar temporară, căci artista este deschisă la noi oportunități chiar mai mărețe. Fanatik a aflat că Roxana Nemeș se pregătește să reapară în fața publicului sub o nouă formă și într-o altă postură, acea de prezentatoare. Nu se știe exact cu ce post va începe colaborarea, însă, cu siguranță va pregăti un proiect interesant.

Cele mai citite stiri

Timpul tau este util. Citeste util.
MGnews.ro aduce in fata dumneavoastra cele mai interesante stiri cat si materiale pentru timpul tau liber. Horoscop, evenimente mondene, informatii din viata cotidiana si multe altele - www.mgnews.ro

Join us

To Top